Terug naar de resultaten
Breedstraat 145 in Enkhuizen 1601 KC

Breedstraat 145

1601 KC Enkhuizen
Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Voor de liefhebbers van de monumentale binnenstad van Enkhuizen hebben we deze stijlvolle eengezinswoning met aanbouw gelegen in het gezellige oude centrum van Enkhuizen in de verkoop gekregen!
Aan alles is te merken dat dit huis met veel liefde en zorg bewoond is.

De Breedstraat maakt deel uit van de West-Friese Omringdijk en is een van de oudste straten in het prachtige,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1927 Woonoppervlakte 86 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Voor de liefhebbers van de monumentale binnenstad van Enkhuizen hebben we deze stijlvolle eengezinswoning met aanbouw gelegen in het gezellige oude centrum van Enkhuizen in de verkoop gekregen!
Aan alles is te merken dat dit huis met veel liefde en zorg bewoond is.

De Breedstraat maakt deel uit van de West-Friese Omringdijk en is een van de oudste straten in het prachtige, historische centrum van Enkhuizen. Van oudsher wordt deze buurt 't Suud genoemd, vroeger het thuis van vissers en zeelui en tegenwoordig een gewilde plek om te wonen. Met z'n vele prachtige monumentale gebouwen en in de directe nabijheid van alles wat Enkhuizen zo'n prettige woonplaats maakt, zoals de havens, winkels, gezellige horeca en terrassen, NS station, Filmhuis en theater, scholen (lager en voortgezet onderwijs), sportaccommodaties en uitvalswegen naar Hoorn-Amsterdam en Lelystad-Almere.

Indeling: Bij binnenkomst zie je direct de originele terrazzovloer en tussendeuren van het tochtportaal voorzien van prachtig gegraveerd glas. De meterkast is vervangen, voorzien van 6 groepen met aardlekschakelaar.

Vervolgens de hal met trapopgang en deur naar de lichte woonkamer welke o.a. is voorzien van glas in lood ensuite deuren, hoog balkenplafond en een warme eiken vloer. Naast de ensuite deuren bevinden zich 2 inbouwkasten waarvan de linker kast origineel uit 1927 dateert.
De radiatorombouw en openslaande deuren naar de besloten stadstuin zorgen voor een stijlvolle indruk.

Terug door de hal komen we bij de keuken. Deze is circa 8 jaar geleden vernieuwd en is voorzien van een inductie kookplaat, inbouwkoelkast, combi oven, afzuigschouw, vaatwasser en opklapblad voor extra ruimte in de keuken.

De bijkeuken is voorzien van wasmachine/drogeraansluiting, Cv-ketel (2020) en heeft een koepelraam voor extra daglicht. Zowel vanuit de bijkeuken als de woonkamer is er toegang tot een zonnige, sierbestrate stadstuin met achterom welke uitkomt op de Oosterhaven.

1e verdieping: vanuit de hal kom je terecht op de eerste verdieping met ruime overloop, diepe inbouwkasten en toegang tot 3 slaapkamers. De 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van roede ramen. De master bedroom bevindt zich aan de tuinzijde met inbouwkast en toegang naar het platte dak. De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en houten wandbekleding.
Verder bevind zich hier de moderne badkamer inclusief praktisch 2e toilet, douche, wastafelmeubel en designradiator. Middels de vlizotrap is de volledig geïsoleerde ruime wegzetzolder te bereiken met 2 enkelglas daglichtramen.

Bijzonderheden: Jaren twintig woning, grotendeels voorzien van dubbel glas, sfeerelementen als paneeldeuren, lambrisering en balkenplafonds.
Een comfortabel huis met veel ruimte en gelegen in het oude centrum van Enkhuizen.

Wordt deze stijlvolle woning jouw nieuwe thuis?
Bel ons voor een bezichtiging, we laten deze woning graag zien!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 325.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.779,07 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1927 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 86 m² Perceeloppervlakte 78 m² Inhoud 354 m³ Indeling Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Toilet, Wastafelmeubel, Douche Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Voorzieningen TV kabel, Natuurlijke ventilatie Energie Energieklasse E Energie einddatum 28-12-2030 Isolatie Dakisolatie en grotendeels dubbelglas Verwarming C.V.-Ketel en mogelijkheid voor open haard Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Combiketel uit 2020, eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 20 m² (5.0 m bij 4.0 m) Ligging hoofdtuin Oost Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra en voorzien van water Isolatie Dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Dak Soort dak Mansarde dak Materiaal Pannen en bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Enkhuizen Sectie F Perceelnummer 2775 Oppervlakte 78 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring