Verkoopstyling

Door middel van verkoopstyling maak je de woning verkoopklaar. Onze verkoopstylist Melanie is er om hierbij te helpen. Met kennis van de markt en een objectieve blik ziet de verkoopstylist direct de mogelijkheden van de woning.
 

Aan de hand van tips & adviezen van onze verkoopstylist wordt de woning aantrekkelijker voor een zo groot mogelijke groep potentiële kopers. Hierdoor zal de woning sneller en voor een betere prijs worden verkocht.
 

In sommige gevallen is het advies om de woning eerst op te knappen en dan pas in de verkoop te zetten. Dit hoeven geen volledige renovaties te zijn. Met kleine en betaalbare verbeteringen kun je al een groot verschil maken. Zo kan een frisse kleur op de muur al veel doen. Vaak is schoonmaken, verplaatsen en/of weglaten van meubels en het aanpakken van kleine herstelwerkzaamheden al voldoende. Zelf ben je al zo gewend aan de woning, het interieur en eventuele mankementen dat je eventuele nadelen niet meer ziet. Dit is waar de kracht van een verkoopstylist ligt. Deze bekijkt de woning door de ogen van een kijker/koper en kan aangeven door welke aanpassingen de woning ruimer en frisser oogt. De verkoopstylist helpt bij het neutraliseren van het interieur, waardoor kopers minder snel afhaken omdat het huidige interieur niet hun smaak is, maar ook het depersonaliseren is een onderdeel van de verkoopstyling. Hierdoor wordt het voor een kijker makkelijker om zich voor te stellen hoe het huis hun nieuwe thuis kan worden.


Mocht je onze verkoopstylist willen inschakelen dan adviseren wij om dit zo vroeg mogelijk in het verkoopproces te doen. Natuurlijk is het van belang dat tijdens bezichtigingen de woning optimaal wordt gepresenteerd, maar tegenwoordig begint de verkoop van de woning al op het internet. Het is dus van groot belang dat de fotopresentatie op Funda en onze website optimaal is. Wanneer de eerste indruk niet goed is zal de woningzoeker in 9 van de 10 gevallen de woning wegklikken en komt het nooit tot een bezichtiging.
 

Kortom:
De verkoopstylist helpt bij het verkoopklaar maken van de woning door middel van tips & adviezen per ruimte met betrekking tot:
  • de indeling
  • kleurgebruik
  • schoonmaken en opruimen
  • herstelwerkzaamheden
  • depersonalisatie
  • neutraliseren
 

Dit alles bieden wij aan als extra service bij de verkoop van de woning. Wij brengen hier geen kosten voor in rekening, want ook wij willen de woning snel en voor de beste prijs verkopen.

 

 

   

.