Verhuur

Heb jij een woning die je wilt verhuren?
Of denk je erover na om iets te kopen voor de verhuur?

Een huis verhuren via een makelaar is een slimme en veilige manier om in vastgoed te investeren.
Een huis verhuren via de makelaar lukt vaak sneller dan wanneer je zelf huurders moet zoeken. Dit komt vooral door het uitgebreide netwerk van de makelaar.
De woning wordt niet alleen op een eigen website gezet, maar ook op social media en gedeeld met ons netwerk.
Daarnaast heeft een verhuurmakelaar vaak intensief contact met grote bedrijven in de buurt met internationaal personeel en expatnetwerken.

Huuropbrengsten
Hogere huuropbrengsten is misschien wel het meest aantrekkelijke voordeel van het verhuren van een huis via de makelaar. Hoe dat zit? Dat is simpel: een verhuurmakelaar kent de markt door en door. Hij weet dus ook wat de optimale verhuurprijs voor jouw vastgoed is.

Zet je de prijs te hoog in, dan is de kans op langere leegstand groot. Zet je te laag in, dan loop je elke maand inkomsten mis.
Omdat de verhuurmakelaar een grote klantenkring heeft, de juiste klanten weet te vinden en gerichte marketingacties doet, geniet jij van de meest optimale huuropbrengsten. 

Geen zorgen over regelgeving
Er zijn een heleboel regels waar je als verhuurder aan moet voldoen.  Verder heb je misschien zelf nog persoonlijke wensen waaraan jij wil dat het huurcontract voldoet.
Maar wat mag wel, en wat mag niet? Het uitzoeken van alle kleine lettertjes en regels, is een flink karwei. Door je huis te verhuren via een makelaar, wordt je begeleid door een deskundige verhuurmakelaar. Hij weet precies wat je wel en niet contractueel vast kunt leggen en hoe de wetgeving omtrent verhuur in elkaar zit.
Daarmee voorkom je een heleboel problemen en ellende die je door zelf te verhuren riskeert.

Voorkom foute huurders door te verhuren via een makelaar
De nachtmerrie van elke huiseigenaar is een ‘foute huurder’: huurders die niet met de goede intentie huren. Ze betalen slecht of niet, voeren illegale activiteiten uit in jouw woning of onderverhuren de woning.
Valt dit in het eerste gesprek nog niet op, dan komt het gegarandeerd in onze uitgebreide screening naar voren.

Geen tijd kwijt aan beheer en service
De verhuurmakelaar regelt het beheer en de service die hoort bij het verhuren van een huis.
Al het contact loopt via de makelaar, dus niet direct met de verhuurder.


Minder leegstand
Een verhuurder wil geen leegstand. Leegstand betekent namelijk dat er geen inkomsten zijn.
De verhuurmakelaar realiseert een minimale leegstand door presentatie op de juiste websites, een uitgebreid netwerk, een grote variatie aan klanten en goede vindbaarheid online.
Natuurlijk zorgt de verhuurmakelaar hierbij ook voor een aantrekkelijke visuele presentatie van de woning.

Huis via een makelaar verhuren? 
Hierboven geven we slechts een greep uit de voordelen die een verhuurmakelaar jou biedt. Wij zijn naast verkoop ook gespecialiseerd in het verhuren van huizen en appartementen. Dus wil jij jouw huis verhuren via een makelaar? Neem dan zeker contact met ons op, bel 0228-712300 of mail naar info@devestingmakelaars.nl

We beantwoorden graag al je vragen en zorgen voor een snelle verhuur van je woning.
Meer weten over onze diensten? Bekijk dan ook de rest van onze website.