Verkoop

Wil jij je huis verkopen?
We begrijpen dat het verkopen van je woning geen alledaagse zaak is en dat dit een flink aantal onzekerheden met zich mee kan brengen.
De kracht van ons kantoor ligt dan ook in onze persoonlijke aanpak. We begeleiden onze klanten van A tot Z met daarbij jouw wensen en voorkeuren als uitgangspunt zodat je vol vertrouwen dit traject samen met ons kunt doorlopen. 

We behalen graag het beste resultaat door o.a. gebruik te  maken van Funda, onze eigen wesite, social media, een verkoop brochure en onze veel bezochte etalage.
We schakelen een professionele fotograaf in die goede kwaliteit foto`s maakt (ook 360), een woningvideo opneemt en die spectaculaire luchtfoto`s met een drone kan maken.
Ook meten ze de woning in volgens de NEN 2580 norm en maken ze op basis van deze gegevens een overzichtelijk meetrapport en plattegronden.


Tevreden klanten: dat is ons uitgangspunt
Bij De Vesting Makelaars doen wij ons uiterste best om jou tevreden te stellen. En deze focus loont, want onze klanten beoordelen ons op Funda met een 9,1 en een 10,0. Daarmee zijn wij  de zeer goed beoordeelde makelaar van Enkhuizen. Daar zijn wij natuurlijk trots op, maar we willen er vooral mee aangeven dat wij al jarenlang ons uiterste best doen voor onze klanten. Dit doen we dan ook graag voor jou. Wil je dus je huis laten verkopen door een vakkundige makelaar? Wij van De Vesting Makelaars zijn je graag van dienst.

Wil jij...
- Jouw huis verkopen?
- Een makelaar die actief is en met je meedenkt?
- Een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een doortastend team?
- Een makelaar die de markt kent?
- Een makelaar met goede referenties?

Dan...
- Komen wij graag bij jou thuis voor een GRATIS waardebepaling
- Horen wij graag wat jouw wensen zijn bij de begeleiding van de verkoop van jouw huis.

Wij zijn...
- De makelaar die het best beoordeeld wordt door verkopers die jou zijn voorgegaan!
- De Vesting Makelaars, aangenaam kennis te maken..

We gaan graag voor je aan de slag!
Bel, mail of vul het contactformulier in, dan plannen we direct een afspraak in.