Mijn favorieten

Taxatie

De waarde van uw woning verandert voortdurend. Op zich is dat niet zo belangrijk: uw thuis blijft gewoon uw huis. Maar in sommige gevallen is het wel van belang te weten wat de precieze waarde van uw woning is. Bijvoorbeeld wanneer u uw hypotheek wilt verhogen of oversluiten of wanneer u een ander huis wilt kopen.
U kunt een taxatierapport nodig hebben voor diverse doeleinden, zoals bijvoorbeeld voor een beslissing tot aan- of verkoop van een woning, ten behoeve van financiering, voor uw opstalverzekering of voor fiscale doeleinden, om maar een paar redenen te noemen.

Voor deze doeleinden is het belangrijk om te beschikken over een realistisch waardeoordeel van een terzake kundige. We hebben het dan over een taxatierapport waarin op weloverwogen wijze rekening wordt gehouden met relevante argumenten.

Wij zijn beëdigd, gecertificeerd en ingeschreven bij het kwaliteitsregister Vastgoedcert & het NWWI. Onze taxatierapporten worden daarom geaccepteerd door alle geldverstrekkers. Wij weten als geen ander wat de actuele marktomstandigheden en waardeontwikkelingen zijn.
Daar kunt u op vertrouwen.


In tegenstelling tot een vrijblijvende waarde-indicatie zijn er aan het laten taxeren van een object kosten verbonden. Voor de kosten die voor uw taxatie van toepassing zijn kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0228 712300 of per e-mail op info@devestingmakelaars.nl


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring