Terug naar de resultaten
Stullenbaan 38 in Enkhuizen 1602 JC

Stullenbaan 38

1602 JC Enkhuizen
Vraagprijs € 400.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Verrassend ruim en veel daglicht....dat valt meteen op bij een bezoek aan deze halfvrijstaande prima onderhouden en modern afgewerkte twee onder één kapwoning met aangebouwde garage en ruime oprit voor twee auto's.

De woning is gelegen op een mooie plek in een rustige buurt met veel groen en het Streekbos op loopafstand voor een mooie wandeling met de hond of om lekker te sporten....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1992 Woonoppervlakte 127 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Verrassend ruim en veel daglicht....dat valt meteen op bij een bezoek aan deze halfvrijstaande prima onderhouden en modern afgewerkte twee onder één kapwoning met aangebouwde garage en ruime oprit voor twee auto's.

De woning is gelegen op een mooie plek in een rustige buurt met veel groen en het Streekbos op loopafstand voor een mooie wandeling met de hond of om lekker te sporten. Maar ook is er doorgaand vaarwater om de hoek. U vaart zo de Binnenstad of de polder in.

Indeling:

Vanaf de straat heb je eerst de leuke voortuin en oprit waardoor je bij de voordeur komt. Entree/hal met trap, fris toilet inclusief fonteintje, moderne meterkast en deur met glas naar de gezellige L-vormige living met sfeerhaard, zitgedeelte aan voorzijde, Mooie houtlook linoleumvloer doorlopend naar de tuinzijde waar u de gezellige woonkeuken treft. Middels schuifpui heb je zicht op de tuin. Er is plaats voor een grote eettafel om gezellig met familie en vrienden te eten. De moderne open keuken heeft aan twee kanten een buffetopstelling. Alle nodige apparatuur aanwezig, 5-pits gasfornuis, RVS afzuigschouw, 1,5 spoelbak, oven, vaatwasser. Voldoende werkruimte. Vanuit de keuken komt u in de garage met puntdak waardoor u hier veel bergruimte heeft. De voormalige garage is getransformeerd naar heerlijke extra ruimte om aan huis te kunnen werken, klussen of chillen. Aan de straatzijde van deze voormalige garage bevinden zich openslaande deuren en aan de tuinzijde is deze voorzien van een loopdeur.

Eerste verdieping: op de ruime overloop heeft u toegang tot twee ruime linnenkasten, aan de straatzijde de ruime badkamer compleet voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel en praktisch tweede toilet. Daarnaast slaapkamer met vaste kast. Aan de tuinzijde treft u nu 1 grote (voorheen 2) masterbedroom met een walk-in-closet.

Tweede verdieping: met de vaste trap bereiken we vervolgens de overloop met kast waarin zich de luchtverwarmingsinstallatie bevind. Deze geeft de woning fijne warmte zonder ruimte innemende radiatoren. Op de overloop tevens de opstelling/aansluitingen voor de wasmachine en droger. De toegangsdeur leidt u naar de derde ruime slaapkamer (punt ruimtelijk in zicht). Via deze slaapkamer heeft u toegang tot de ruime wegzet-berging.

Tuin: De sfeervolle achtertuin is fraai aangelegd met veel groen en biedt u meerdere terrassen/plekjes om de gehele dag heerlijk te genieten van de zon. De eigen steeg brengt u naar de oprit/straatzijde.

De woning is aan de voorkant, zowel op de begane grond als de eerste verdieping voorzien van elektrische rolluiken. Aan de de achterzijde van de woning bevinden zich aan de bovenzijde handmatige rolluiken.

Kortom een goed onderhouden, heerlijk ruim en licht leefhuis op mooie rustige en groene plek gelegen maar toch dichtbij alle faciliteiten van de stad.

Maak snel een afspraak, we laten u deze topwoning graag zien!!

Team De Vesting makelaars.


Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 400.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.149,61 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1992 Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 127 m² Perceeloppervlakte 222 m² Inhoud 486 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 4 m² Indeling Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Toilet, Wastafel, Douche, Ligbad Aantal woonlagen 3 woonlagen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Schuifpui, Dakraam Energie Energieklasse B Energie einddatum 02-11-2033 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Verwarming Hete lucht verwarming Warmwater Geiser eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 86 m² (9.5 m bij 9.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra en met vliering Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 2 Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Enkhuizen Sectie H Perceelnummer 892 Oppervlakte 222 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Stullenbaan 38 in Enkhuizen 1602 JC Stullenbaan 38 in Enkhuizen 1602 JC Stullenbaan 38 in Enkhuizen 1602 JC Stullenbaan 38 in Enkhuizen 1602 JC Stullenbaan 38 in Enkhuizen 1602 JC Stullenbaan 38 in Enkhuizen 1602 JC

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring