Terug naar de resultaten
Hertog Albrechtstraat 422 in Grootebroek 1613 GZ

Hertog Albrechtstraat 422

1613 GZ Grootebroek
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Deze ruime tussenwoning met maar liefst 11 zonnepanelen, berging en kunststof kozijnen is gelegen op een aantrekkelijke plek in een ruim opgezette wijk!

Op de fiets ben je zo bij winkelcentrum het Streekhof, het treinstation, het Streekbos en scholen. Ook ligt de woning op steenworp afstand van een supermarkt.

Indeling:
Begane grond: entree met meterkastopstelling,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1974 Woonoppervlakte 123 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Deze ruime tussenwoning met maar liefst 11 zonnepanelen, berging en kunststof kozijnen is gelegen op een aantrekkelijke plek in een ruim opgezette wijk!

Op de fiets ben je zo bij winkelcentrum het Streekhof, het treinstation, het Streekbos en scholen. Ook ligt de woning op steenworp afstand van een supermarkt.

Indeling:
Begane grond: entree met meterkastopstelling, trapkast, trapopgang en toilet met fonteintje. Hiernaast bevindt zich de toegang tot de woonkamer met erker uitbouw voor veel licht en een fijn zitgedeelte.
Door de ligging van de woning is er aan de voorzijde geen directe inkijk. Vanuit het zitgedeelte is er zicht op een rustige straat en openbaar groen. De doorzonkamer is voorzien van een laminaatvloer en het plafond is voorzien van sier beplating.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het eet gedeelte met uitzicht op de achtergelegen tuin.
De naastgelegen keuken is voorzien van een afzuigkap, 4-pits keramische kookplaat, koelkast (2022), vaatwasmachine, oven, magnetron en een wasmachine. Via de achterdeur kom je in de achtertuin, gelegen op het zonnige westen.

Tuin: De tuin is voorzien van sierbestrating en een vrijstaande stenen berging met elektra. De tuin heeft een eigen achterom.

1e verdieping: Overloop met vaste kast en toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer met plavuizen vloer is voorzien van een douche, praktische 2e toilet, handdoek radiator en wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een wastafel en is voorzien van inbouwkasten.

2e verdieping: Via de vaste trap kom je op de ruime 2e verdieping. De grote 4e slaapkamer is voorzien van een dakkapel en hier bevindt zich een sauna. In de naastgelegen ruimte hangt de Cv-ketel. Er is tevens veel bergruimte aanwezig.

Waarom je hier wilt wonen:
- 11 zonnepanelen (2018)
- Sauna aanwezig
- Na geïsoleerde spouwmuren met certificaat
- Vloerisolatie (EPS parels) met certificaat
- 4 slaapkamers
- Fijne tuinligging
- Woonkamer met erker

Wij laten de woning graag zien!
Bel of mail ons voor een bezichtiging.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.235,77 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1974 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 123 m² Perceeloppervlakte 158 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 410 m³ Indeling Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Toilet, Wastafel, Douche Aantal woonlagen 3 woonlagen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Dakraam, Sauna, Zonnepanelen Energie Energieklasse B Energie einddatum 19-10-2030 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en hr-glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit Topline Compact (Gas Combiketel uit 2007, eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 47 m² (10.0 m bij 5.5 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen en bitumineuze dakbedekking Toelichting Dak berging Bitumeuze bedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Enkhuizen Sectie E Perceelnummer 891 Oppervlakte 158 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Hertog Albrechtstraat 422 in Grootebroek 1613 GZ Hertog Albrechtstraat 422 in Grootebroek 1613 GZ Hertog Albrechtstraat 422 in Grootebroek 1613 GZ Hertog Albrechtstraat 422 in Grootebroek 1613 GZ Hertog Albrechtstraat 422 in Grootebroek 1613 GZ Hertog Albrechtstraat 422 in Grootebroek 1613 GZ Hertog Albrechtstraat 422 in Grootebroek 1613 GZ Hertog Albrechtstraat 422 in Grootebroek 1613 GZ

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring