Terug naar de resultaten
Nuwendoorn 26 in Grootebroek 1613 LD

Nuwendoorn 26

1613 LD Grootebroek
Vraagprijs € 529.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 529.000,- k.k.

Op een mooie hoeklocatie in de geliefde woonwijk "Zesstedenpark" staat deze speels ontworpen vrijstaande woning met geschakelde garage. Deze woning biedt vooral heel veel leefruimte zowel binnen als buiten. De woonkamer is in 2001 vergroot met een flinke aanbouw en er zijn maar liefst 5 slaapkamers. Pluspunt is dat de woning zeer recent...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1997 Woonoppervlakte 168 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Bieden vanaf € 529.000,- k.k.

Op een mooie hoeklocatie in de geliefde woonwijk "Zesstedenpark" staat deze speels ontworpen vrijstaande woning met geschakelde garage. Deze woning biedt vooral heel veel leefruimte zowel binnen als buiten. De woonkamer is in 2001 vergroot met een flinke aanbouw en er zijn maar liefst 5 slaapkamers. Pluspunt is dat de woning zeer recent een uitgebreide update heeft gehad. Zo is onder andere de begane grondvloer uitgevoerd met prachtige moderne plavuizen (uiteraard met vloerverwarming) en zijn de wanden en plafond voorzien van strak stucwerk. De keuken en badkamer zijn modern en luxe uitgevoerd. Dus hier geldt: spullen pakken en wonen....

De ligging is ook prima. Rustig, maar centraal gelegen en op korte fietsafstand van winkelcentrum het Streekhof, het NS-station, scholen en sportvoorzieningen. Ook de uitvalswegen naar Amsterdam en Enkhuizen zijn op nog geen 5 minuten van de woning. Aan de achterzijde van de woning is een groenstrook met een speelveldje.

Indeling: entree, hal, meterkast en trapopgang, toilet, ruime sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar de stijlvol ingerichte aanbouw die ook gebruikt kan worden als kantoor, chill-ruimte etc. De open keuken is tuingericht, met ruimte voor een grote eettafel en een luxe uitgevoerde inbouwkeuken met o.a. een natuurstenen werkblad, dubbele combi-oven, koelkast, 5-pits gaskookplaat en vaatwasser. Hier is ook de de deur naar het terras op het zuiden.

1e verdieping: overloop, royale ouderslaapkamer met wastafelmeubel en een deur naar een dakterrasje, moderne, geheel betegelde badkamer met toilet, (stort)douche en dubbele wastafel en 2 ruime slaapkamers.

2e verdieping: ruime overloop met wastafel, een praktische wasruimte met wasmachine/drogeropstelling, CV en bergruimte, deur naar ruim en zonnig dakterras op het zuiden en nogmaals 2 prima slaapkamers.

3e verdieping: ruime bergzolder via vlizotrap.

Tuin: de ruime voortuin is netjes bestraat en voorzien van 2-tal parkeerplaatsen met een elektrisch laadstation. De achtertuin ligt op het zuiden en heeft meerdere terrassen, vaste beplanting en een achterom. De houten overkapping is een prima plek om ook met wat minder weer toch lekker buiten te zijn.

Garage
De aangebouwde garage heeft openslaande kunststof deuren aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde. De garage is voorzien van een radiator, elektra, water en verlichting.

Deze woning biedt veel leefruimte (maar liefst 168m2 woonoppervlakte), is prima onderhouden en is qua uitstraling en inrichting helemaal van deze tijd. We nodigen u graag uit voor een bezichtiging om deze fijne woning te laten zien. U bent van harte welkom bij De Vesting Makelaars.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 529.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.148,81 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Geschakelde woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1997 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 168 m² Perceeloppervlakte 328 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 673 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 62 m² Indeling Overige inpandige ruimte 21 m² Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 5 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Toilet, Dubbele wastafel Aantal woonlagen 3 woonlagen Dakterras Ja Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel Energie Energieklasse B Energie einddatum 22-10-2031 Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha Calenta (Gas Combiketel uit 2012, eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 100 m² (10.0 m bij 10.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeer capaciteit 2 Dak Soort dak Schilddak Materiaal Pannen en bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Stede Broec Sectie B Perceelnummer 2761 Oppervlakte 328 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Nuwendoorn 26 in Grootebroek 1613 LD Nuwendoorn 26 in Grootebroek 1613 LD Nuwendoorn 26 in Grootebroek 1613 LD Nuwendoorn 26 in Grootebroek 1613 LD

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring