Terug naar de resultaten
De Gouw 2 E in Enkhuizen 1602 DN

De Gouw 2 e

1602 DN Enkhuizen
Vraagprijs € 465.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Wat verscholen gelegen aan het einde van een autoluw pad, staat dit fijne en ruime woonhuis met voor-,zij- en achtertuin en ruime parkeergelegenheid op eigen grond. 

Wat u aan de voorkant niet kunt zien, is dat deze woning aan de achterzijde heerlijk rustig, geheel vrij en idyllisch aan vaarwater ligt met een steiger, ruime tuin, bomen en vrij zicht. De huidige eigenaren vielen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1985 Woonoppervlakte 173 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Wat verscholen gelegen aan het einde van een autoluw pad, staat dit fijne en ruime woonhuis met voor-,zij- en achtertuin en ruime parkeergelegenheid op eigen grond. 

Wat u aan de voorkant niet kunt zien, is dat deze woning aan de achterzijde heerlijk rustig, geheel vrij en idyllisch aan vaarwater ligt met een steiger, ruime tuin, bomen en vrij zicht. De huidige eigenaren vielen destijds voor de verrassende vormgeving en de ligging aan de waterkant. 
Dit vrijstaande woonhuis (1985) is gebouwd in een 6-hoek, wat resulteert in een speelse indeling met een prachtige woon-eetkamer met zicht op het water. Daarboven geldt dit ook voor de riante kantoor/studeer/slaapkamer. 

Op het dak liggen 11 zonnepanelen!

Indeling: entree, ruime hal met trapopgang, meterkast, toilet met fonteintje en inpandige toegang naar de berging met wasmachine- en wasdrogeraansluiting, cv-opstelling en deur naar de tuin.

De royale, uitgebouwde woonkamer heeft veel lichtinval door de ramen tot aan de grond, een gezellige gashaard en een flinke schuifpui naar de tuin. De nette keuken heeft een U-opstelling en is aan de voorzijde gelegen, voorzien van een mooi natuurstenen werkblad, dubbele spoelbak, Siemens vaatwasser, koelkast plus vriesgedeelte, keramische kookplaat, oven en een Bauknecht RVS afzuigkap. Hal, keuken en woonkamer zijn voorzien van een neutrale vloertegel. 

1e verdieping: overloop, 4-tal slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer heel groot is en prachtig zicht heeft op het water, de fraai aangelegde tuin en het omliggende groen en de mogelijkheid biedt om er twee slaapkamers van te maken. Door de prachtige lichtinval in deze slaapkamer is deze, net als de de uitbouw van de woonkamer op de begane grond, zeer geschikt als atelier of kantoor-/studeerkamer. Tevens is er een ruime, geheel betegelde badkamer die is voorzien van een dakraam voor de ventilatie, ligbad, douchehoek, wastafelmeubel en praktisch 2e wandcloset. 
Een van de slaapkamers aan de voorzijde heeft een klein eigen balkon.

De ruime tuin is fraai aangelegd met meerdere terrassen, bomen en een steiger. Er is volop privacy en de zonligging is gunstig waardoor u ook 's avonds van de zon kunt genieten. De tuin biedt ook schaduw onder een van de fraaie bomen. De waterkant is voorzien van een houten steiger waar u heerlijk kunt vissen en een eigen bootje kunt aanleggen. Tevens heeft u vanuit de tuin toegang tot de tweede berging.

Maak snel een afspraak en stap over de drempel, we laten u deze woning graag zien.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 465.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.687,86 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1985 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en aan vaarwater Bijzonderheden Gestoffeerd Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 173 m² Perceeloppervlakte 320 m² Inhoud 622 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 2 m² Indeling Overige inpandige ruimte 8 m² Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Toilet, Inloopdouche, Wastafelmeubel, Ligbad Aantal woonlagen 2 woonlagen Balkon Ja Voorzieningen TV kabel, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie Energie Energieklasse C Energie einddatum 17-01-2033 Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Vaillant Ecotec Classic (Gas Combiketel uit 2018, eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Enkhuizen Sectie H Perceelnummer 602 Oppervlakte 320 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

De Gouw 2 E in Enkhuizen 1602 DN De Gouw 2 E in Enkhuizen 1602 DN De Gouw 2 E in Enkhuizen 1602 DN De Gouw 2 E in Enkhuizen 1602 DN

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring