Terug naar de resultaten
Kruislaan 28 in Enkhuizen 1601 PL

Kruislaan 28

1601 PL Enkhuizen
Vraagprijs € 239.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

De woning wordt verkocht per inschrijving met een bieden vanaf prijs van € 239.000,-- k.k.
De inschrijving sluit maandag 21 februari 2022 om 12:00 uur.

Deze leuke geschakelde woning is absoluut een prima woonkans voor de handige koper. Grote zaken zoals een betonvloer, kunststofkozijnen op de verdieping en hardhouten kozijnen met isolatieglas op de begane grond zijn al...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1930 Woonoppervlakte 70 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

De woning wordt verkocht per inschrijving met een bieden vanaf prijs van € 239.000,-- k.k.
De inschrijving sluit maandag 21 februari 2022 om 12:00 uur.

Deze leuke geschakelde woning is absoluut een prima woonkans voor de handige koper. Grote zaken zoals een betonvloer, kunststofkozijnen op de verdieping en hardhouten kozijnen met isolatieglas op de begane grond zijn al gerealiseerd, maar met name de afwerking, de bijkeuken en de badkamer zijn nog verbeterpunten.... Eenmaal gedaan, zal dit huis echt een fijne woonplek zijn, middenin in de Boerenhoek en op loopafstand van alle voorzieningen van het centrum zoals station, scholen, zorg, winkels en horeca.

Indeling:
Begane grond: entree/hal met mooie laminaatvloer, ruim toilet met wandcloset en fonteintje. De gezellige woonkamer is straatgericht en heeft een rookanaal en gezellige schouw en openslaande deuren naar de tuin. De keuken is open en in een hoekopstelling uitgevoerd en heeft inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, oven en afzuigkap. Aansluitend de aangebouwde bijkeuken met de wasmachine,- en vaatwasser aansluiting, bergruimte en een buitendeur.

Eerste verdieping:
Overloop met grote bergkast en toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning is open tot de nok wat zorgt voor een sfeervolle ruimte. De slaapkamer aan de tuinzijde is prima van formaat en heeft ook een vaste kast. De aansluitende badkamer is eenvoudig uitgevoerd en dient geheel te worden vernieuwd, er is ruimte voor een inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel.

Via een luik op de overloop is een bergvliering bereikbaar.

Tuin:
Via de openslaande tuindeuren of door de bijkeuken is de beschutte en bestrate achtertuin bereikbaar. Er is een houten fietsenberging en een poort naar de openbare weg. Parkeren kan met een vergunning voor de deur.

Dit is echt een hele leuke woning die je gezien moet hebben om de sfeer en de mogelijkheden te beoordelen. Het team van De Vesting Makelaars leidt je graag rond.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 239.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.414,29 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in centrum Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 70 m² Perceeloppervlakte 70 m² Externe bergruimte 3 m² Inhoud 270 m³ Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Toilet, Douche Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse F Energie einddatum 18-01-2032 Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2018, eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 18 m² (6.0 m bij 3.0 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Enkhuizen Sectie E Perceelnummer 3393 Oppervlakte 70 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Kruislaan 28 in Enkhuizen 1601 PL Kruislaan 28 in Enkhuizen 1601 PL Kruislaan 28 in Enkhuizen 1601 PL

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring