Terug naar de resultaten
Smak 26 in Enkhuizen 1602 BC

Smak 26

1602 BC Enkhuizen
Vraagprijs € 237.500,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs € 237.500,-- k.k.

Starters opgelet...

We nodigen je graag uit om dit leuke en prima onderhouden woonhuis te komen bekijken. Van dit hoge type rug-aan-rug woningen zijn er maar 2 gebouwd. De woonruimte is verdeeld over 3 verdiepingen waarbij de entree en bergruimte zich op de begane grond bevinden. Op de 1e verdieping...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2011 Woonoppervlakte 77 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs € 237.500,-- k.k.

Starters opgelet...

We nodigen je graag uit om dit leuke en prima onderhouden woonhuis te komen bekijken. Van dit hoge type rug-aan-rug woningen zijn er maar 2 gebouwd. De woonruimte is verdeeld over 3 verdiepingen waarbij de entree en bergruimte zich op de begane grond bevinden. Op de 1e verdieping zijn de woonkamer, keuken en het balkonterras op het westen en op de 2e verdieping zijn de badkamer, 2 slaapkamers en de wasruimte.

Ook de ligging is prima, in de populaire woonwijk Kadijken met het gezellige centrum en NS-station van Enkhuizen op korte fietsafstand. Ook het Markermeer en recreatiegebied het Streekbos is per fiets snel te bereiken. Met de auto is de A7 richting goed en snel te bereiken. Voor de deur is een groen speelveld en parkeerruimte is er ook voldoende.

Indeling:
Entree/hal, meterkast, trapopgang en bergruimte.

Eerste verdieping:
Overloop met keurige toiletruimte met een fonteintje, de trapopgang naar 2e verdieping en toegang tot de woonkamer met grote raampartij en mooi vrij uitzicht en de deur naar het balkonterras op het westen met ruimte voor 6 personen.
De inbouwkeuken is modern en uitgevoerd met onder andere een 4-pits gaskookplaat, oven, koel/vriescombinatie en vaatwasser.

Tweede verdieping:
Overloop, handige wasruimte met wasmachine- en drogeraansluitingen en de CV-opstelling (2011), moderne en geheel betegelde badkamer met een inloopdouche en een mooi wastafelmeubel, er is al een aansluiting voor een 2e toilet aanwezig. Verder zijn hier 2 slaapkamers waarvan de grootste ook ruimte heeft voor een buro/werkplek. Achter de knieschotten is veel praktische bergruimte.

Bijzonderheden:
- Volledig en goed geïsoleerde woning
- Energielabel A, dus lage maandelijkse energiekosten
- Hardhouten kozijnen en HR++ glas
- Ankerloze spouwmuren
- Politiekeurmerk veilig wonen
- Geen VvE kosten

Let op: Deze woning wordt verkocht per inschrijving en sluit op vrijdag 21 januari 2022 om 12.00 uur!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 237.500,- kosten koper Prijs per m² € 3.084,42 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 2011 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 77 m² Perceeloppervlakte 20 m² Inhoud 249 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 11 m² Indeling Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wastafel, Inloopdouche Aantal woonlagen 3 woonlagen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel Energie Energieklasse A Energie einddatum 31-12-2030 Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas (Gas Combiketel uit 2011, eigendom) Buitenruimte Tuin Zonneterras Hoofdtuin Zonneterras Oppervlakte hoofdtuin 10 m² (5.0 m bij 2.0 m) Ligging hoofdtuin West Kwaliteit tuin Normaal Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Samengesteld dak Materiaal Pannen en bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Keurmerken Politiekeurmerk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Enkhuizen Sectie H Perceelnummer 2341 Oppervlakte 20 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Smak 26 in Enkhuizen 1602 BC Smak 26 in Enkhuizen 1602 BC Smak 26 in Enkhuizen 1602 BC

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring