Terug naar de resultaten
Wagenaarstraat 4 in Enkhuizen 1601 LH

Wagenaarstraat 4

1601 LH Enkhuizen
Vraagprijs € 249.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 249.000,-- k.k.

Wat een unieke plek om te wonen op deze mooie locatie aan de rand van de oude Binnenstad. Met weids uitzicht over het  IJsselmeer, Buitenmuseum en de Jachthaven is deze goed onderhouden en karakteristieke tussenwoning voor de liefhebbers van "Binnenstads wonen’ absoluut een bezichtiging waard.

In de zomer is het gezellig door de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1926 Woonoppervlakte 68 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Bieden vanaf € 249.000,-- k.k.

Wat een unieke plek om te wonen op deze mooie locatie aan de rand van de oude Binnenstad. Met weids uitzicht over het  IJsselmeer, Buitenmuseum en de Jachthaven is deze goed onderhouden en karakteristieke tussenwoning voor de liefhebbers van "Binnenstads wonen’ absoluut een bezichtiging waard.

In de zomer is het gezellig door de speeltuin Kindervreugd voor de deur en in de winter is het hier heerlijk rustig wonen. Alle stadse voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand te bereiken, het prachtige Wilhelminaplantsoen ligt om de hoek, "een rondje Vest" wandelen begint hier als je de deur uitstapt en parkeren kan voor de deur.

Recentelijk zijn de badkamer, het toilet en de keuken geheel vernieuwd (2021) en zijn de kozijnen op de 1e verdieping uitgevoerd in kunststof met isolatieglas en vaste horren. Het energielabel laat een keurig C-label zien. Verder is de woning circa 15 jaar geleden vergroot met een houten dakopbouw en liggen er 6 zonnepanelen op het dak (2021).

De indeling: entree/hal, meterkast, vernieuwd toilet met fonteintje, gezellige woonkamer voorzien van balkenplafond en grenen vloerdelen, kastruimte, trap naar de 1e verdieping, aansluitend de aangebouwde keuken met een moderne plavuizenvloer met grote grijze tegels en een recent geplaatste en handgemaakte inbouwkeuken uitgevoerd met onder andere een vaatwasser, koelkast/vriezer, gaskookplaat, magnetron, oven en afzuigkap. Verder is hier de achterdeur naar de bestrate stadstuin op het westen.

1e verdieping: overloop, aan de voorzijde een slaapkamer met een dakkapel en prachtig zicht over de Jachthaven en het IJsselmeer. De badkamer is recent vernieuwd, geheel fris betegeld en voorzien van een douche, tweede toilet en wastafelmeubel. Aan de achterzijde zijn nog 1 ruime slaapkamer en 1 kleinere slaap/kinderkamer met een leuke ingebouwde hoogslaper.

2e verdieping: via luik bereikbare vliering.

Buiten: bestrate binnenstadstuin op het westen met een ruime berging. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en ruimte voor fietsen, werkbank/gereedschap etc.


Weer achter het net gevist? Schakel jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in! Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 249.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.661,76 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 1926 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in centrum en zeezicht Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 68 m² Perceeloppervlakte 76 m² Externe bergruimte 10 m² Inhoud 248 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 4 m² Indeling Overige inpandige ruimte 3 m² Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Toilet, Wastafelmeubel, Inloopdouche Aantal woonlagen 2 woonlagen Voorzieningen Zonnepanelen Energie Energieklasse C Energie einddatum 30-12-2031 Isolatie Dakisolatie en dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel HR 107 (Gas Combiketel uit 2011, huur) Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 20 m² (5.3 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Enkhuizen Sectie E Perceelnummer 4290 Oppervlakte 76 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Wagenaarstraat 4 in Enkhuizen 1601 LH Wagenaarstraat 4 in Enkhuizen 1601 LH Wagenaarstraat 4 in Enkhuizen 1601 LH Wagenaarstraat 4 in Enkhuizen 1601 LH

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring