Terug naar de resultaten
Kruislaan 24 in Enkhuizen 1601 PL

Kruislaan 24

1601 PL Enkhuizen
Vraagprijs € 259.500,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Kruislaan 24 Enkhuizen

Bieden vanaf € 259.500,00 k.k.

Binnenstadliefhebbers opgelet, wat een fijne en leuke half-vrijstaande woning gaat er achter deze gevel in de Kruislaan schuil!
De woning ademt sfeer en karakter, heeft 2 slaapkamers, een poort en achterom, hoog balkenplafond, een fraaie schouw plus gashaard, een open keuken, praktische bijkeuken en een handige...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 70 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Kruislaan 24 Enkhuizen

Bieden vanaf € 259.500,00 k.k.

Binnenstadliefhebbers opgelet, wat een fijne en leuke half-vrijstaande woning gaat er achter deze gevel in de Kruislaan schuil!
De woning ademt sfeer en karakter, heeft 2 slaapkamers, een poort en achterom, hoog balkenplafond, een fraaie schouw plus gashaard, een open keuken, praktische bijkeuken en een handige wegzetzolder. Op loopafstand van alle voorzieningen als winkels, zorgcentrum, gezellige havens, scholen, station, maar ook de mooie stadsgrachten van de deze geliefde en rustige wijk, de Boerenhoek.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met mooie mozaïek tegelvloer, trapopgang. De gezellige woonkamer stapt u via de fraaie paneeldeur met glas in lood binnen, is gezellig straatgericht en voorzien van een mooi hoog balkenplafond, hoge ramen voorzien van sfeervolle shutters en een warme houtlook laminaatvloer. Aan de tuinzijde treft u de moderne open hoekkeuken en de openslaande tuindeuren . De keuken is voorzien van een granietlook topblad, inbouwapparatuur; onder meer een vaatwasser, groot gasfornuis met 5 gaspitten en oven, koelkast plus magnetron. Ook in de keuken en aansluitend de bijkeuken en het toilet vind u dezelfde mooie mozaïek vloertegels. De bijkeuken heeft een deur naar de naast gelegen steeg, kastenwand plus aansluiting wasmachine/droger. Ook het toilet bevind zich hier voorzien van een fonteintje en een deur naar de privacy biedende en zonnige achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. De ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over een sfeervol hoog plafond en geeft toegang tot de wegzetzolder. De slaapkamer aan de tuinzijde van de woning kijkt uit over de achtergelegen binnentuinen. De badkamer is uitgevoerd met een wastafel, een praktisch tweede toilet en een inloopdouche.

Tuin:
Via de openslaande tuindeuren of middels de bijkeuken komt u in de heerlijk beschutte en zonnige achtertuin. Deze is voorzien van sierbestrating en een handige (fietsen)berging.

Kortom: een hele fijne woning in de binnenstad, nabij een speeltuin, 2 slaapkamers, een heerlijke tuin, grotendeels dubbelglas (op 2 raampjes in de bijkeuken na) en een betonnen vloer op de begane grond.

Dit is echt een hele leuke woning die u gezien moet hebben om de sfeer te voelen. U bent van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken.

Weer achter het net gevist? Schakel jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in! Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 259.500,- kosten koper Prijs per m² € 3.707,14 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Halfvrijstaande woning Bouwperiode 1906-1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in centrum Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 70 m² Perceeloppervlakte 89 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 274 m³ Indeling Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Wastafel, Toilet Aantal woonlagen 3 woonlagen Voorzieningen TV kabel Energie Energieklasse G Energie einddatum 11-10-2031 Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 21 m² (6.0 m bij 3.5 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en parkeervergunningen Dak Soort dak Mansarde dak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Enkhuizen Sectie E Perceelnummer 3395 Oppervlakte 89 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Kruislaan 24 in Enkhuizen 1601 PL Kruislaan 24 in Enkhuizen 1601 PL Kruislaan 24 in Enkhuizen 1601 PL

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring