Terug naar de resultaten
Breedstraat 15 in Enkhuizen 1601 KA

Breedstraat 15

1601 KA Enkhuizen
€ 219.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 219.000,-- k.k.

Leuke en betaalbare starterswoning in het mooie oude centrum van Enkhuizen. Ideaal gelegen tussen de Oosterhaven en de gezellige historische binnenstad. Op loopafstand van alle faciliteiten van de stad zoals de winkelstraat, havens met diverse restaurantjes, IJsselmeerstrand, scholen, musea en het NS-station.

Het is een sfeervol huis met...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1930 Woonoppervlakte 76 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Bieden vanaf € 219.000,-- k.k.

Leuke en betaalbare starterswoning in het mooie oude centrum van Enkhuizen. Ideaal gelegen tussen de Oosterhaven en de gezellige historische binnenstad. Op loopafstand van alle faciliteiten van de stad zoals de winkelstraat, havens met diverse restaurantjes, IJsselmeerstrand, scholen, musea en het NS-station.

Het is een sfeervol huis met details van vroeger zoals een kamer en-suite, glas-in-lood ramen en het smeedijzeren traphek. Deze woning biedt naast sfeer ook een praktische indeling en heeft naast een klein terras op de begane grond ook een heerlijk zonnig dakterras.

Indeling:
Entree/hal met plavuizenvloer en nieuwe tussendeur naar de woonkamer. De gezellige woonkamer heeft een voor- en achterkamer (en-suite) voorzien van mooie schuifdeuren met glas. Aan de voorzijde is er een gezellig zitgedeelte voorzien van houten vloerdelen, gestuukte wanden, schouw en een vaste kast. Het voorraam is voorzien van glas-in- lood ramen, gezet in dubbel glas. Via de en-suite deuren kom je in de eetkamer, een knusse ruimte voorzien van lambrisering aan de wanden en een vaste kast.

Vanuit de eetkamer is de besloten keuken bereikbaar, deze is voorzien van een eenvoudig keukenblok met spoelbak, tafelmodel koelkast met een 4-pits gasfornuis en een plavuizenvloer. Hier zijn ook een toilet met fonteintje en buitenkozijntje en de trapopgang met daaronder een handige kast. Vanuit de keuken is de ruime bijkeuken/badkamer in de aanbouw bereikbaar. Er is een separate doucheruimte en verder tref je hier een nieuw wastafelmeubel, wasmachineaansluiting en de CV ketel. Zowel de keuken als de aanbouw zijn voorzien van plavuizenvloer. Via een deur kom je op de achterplaats met poort en achterom.

1e verdieping: via de trap in de keuken kom je op de 1e verdieping waar het sierlijke smeedijzeren traphek de aandacht trekt. Op deze verdieping tref je een open ruimte rondom de trap met vaste kasten en houten vloerdelen. Deze open ruimte is prima te gebruiken om er bijvoorbeeld een werkplek in te richten. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer, deze is netjes en neutraal afgewerkt. De tweede slaapkamer is wat kleiner van afmeting. Aan de achterzijde kom je via een schuifpui en een trapje op het ruime dakterras. Hier kun je met mooi weer heerlijk beschut genieten van de zon.

Bijzonderheden: de keuken en sanitair zijn netjes, maar eenvoudig uitgevoerd, de vloer in de woonkamer loopt wat scheef. In 2016 en 2017 heeft de woning een update gehad, de zijwanden en het dak zijn toen geïsoleerd en de bitumendakbedekking is grotendeels vervangen, de boeidelen zijn bekleed met zink en het buitenschilderwerk is gedaan. De ramen in de woonkamer en eetkamer zijn voorzien van mooie kunststof kozijnen met dubbel glas en ventilatierooster.

Interesse gewekt? Maak snel een afspraak om te zien of deze leuke woning aan jouw woonwensen voldoet!
Overdracht Status Verkocht Prijs € 219.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.881,58 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 76 m² Perceeloppervlakte 62 m² Inhoud 280 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 11 m² Indeling Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Dakterras Ja Voorzieningen TV kabel Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Benraad HR combi (Gas Combiketel uit 2004, eigendom) Buitenruimte Tuin Plaats en zonneterras Hoofdtuin Plaats Oppervlakte hoofdtuin 8 m² (4.0 m bij 2.0 m) Ligging hoofdtuin Oost Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Dak Soort dak Samengesteld dak Materiaal Pannen en bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Enkhuizen Sectie E Perceelnummer 3390 Oppervlakte 62 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Breedstraat 15 in Enkhuizen 1601 KA Breedstraat 15 in Enkhuizen 1601 KA

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring