Terug naar de resultaten
Driebanen 43 in Enkhuizen 1601 NN

Driebanen 43

1601 NN Enkhuizen
Vraagprijs € 265.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Driebanen 43 in Enkhuizen

Op een prachtige locatie, een rustige plek midden in het centrum, staat deze karakteristieke gerenoveerde tussenwoning met 2 slaapkamers, complete badkamer, leuke stadstuin gelegen op het zonnige zuiden, ruime berging en achterom. Parkeerterrein er pal achter.
Bijzonder is het mooie ruime uitzicht over het doorgaand vaarwater van de gracht en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1905 Woonoppervlakte 77 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Driebanen 43 in Enkhuizen

Op een prachtige locatie, een rustige plek midden in het centrum, staat deze karakteristieke gerenoveerde tussenwoning met 2 slaapkamers, complete badkamer, leuke stadstuin gelegen op het zonnige zuiden, ruime berging en achterom. Parkeerterrein er pal achter.
Bijzonder is het mooie ruime uitzicht over het doorgaand vaarwater van de gracht en voorzieningen als de gezellige winkelstraat, IJsselmeerstrand, scholen, musea, station en het havengebied met diverse terrassen en restaurants op loopafstand.

Indeling: entree/hal met meterkast (vernieuwd met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars), trapopgang en toegangs-paneeldeur naar de ruime sfeervolle woonkamer. Zowel de hal als woonkamer hebben een Bamboevloer (toplaag= massief). De woonkamer heeft een mooi hoog plafond, glas-in-loodramen aan de voorzijde en staat in open verbinding met de aan de achterzijde gelegen keuken. De warme landelijke open keuken is keurig en heeft een hoekopstelling met een mooi natuurstenen blad, AEG vaatwasser, 4-pits RVS gasfornuis met wokbrander, afzuigschouw, spoelbak en losse koel-vriescombinatie. Met de grote raampartij in de achtergevel is het een heerlijk lichte keuken. Vanuit de woonkamer/keuken is er toegang tot de grote trap-voorraadkast en modern betegelde toiletruimte met fonteintje.

Eerste verdieping: vanuit de hal bereik je de eerste verdieping met overloop en zowel aan de voor als achterzijde een slaapkamer. De ouderslaapkamer aan de voorzijde heeft over de gehele breedte een praktische kastenwand. Tussen de slaapkamers ligt aan de ene kant van de gang een moderne badkamer voorzien van grote witte wandtegels, praktisch tweede toilet, douchecabine, duo ligbad, handdoekradiator en plafond met spotjes. Aan de andere kant van de gang is er nog een handige bergruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De eerste verdieping is voorzien van dezelfde Bamboevloer als de begane grond.
(De Intergas HRE CV is van december 2014 en indien gewenst kun je hier een zonneboiler op aansluiten)

Wegzetzolder: vanaf de overloop bereik je middels een vlizotrap de praktische wegzetzolder.

Tuin: vanuit de keuken is er de toegangsdeur tot de zonnige en beschutte stadstuin, voorzien van sierbestrating, een aangebouwde ruime berging en poort naar het achtergelegen parkeerterrein.

Kortom: een nette complete woning in het gezellig oude centrum van Enkhuizen!

Weer achter het net gevist? Schakel jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in! Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 265.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.441,56 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1905 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum en aan vaarwater Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 77 m² Perceeloppervlakte 79 m² Inhoud 315 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 3 m² Indeling Overige inpandige ruimte 8 m² Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wastafelmeubel, Ligbad, Toilet, Douche Aantal woonlagen 3 woonlagen Voorzieningen TV kabel Energie Energieklasse E Energie einddatum 16-05-2025 Isolatie Vloerisolatie en gedeeltelijk dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel HR Intergas (Gas Combiketel uit 2014, eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 27 m² (6.0 m bij 4.5 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van verwarming en voorzien van elektra Isolatie Dubbel glas Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en parkeervergunningen Dak Soort dak Mansarde dak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Enkhuizen Sectie E Perceelnummer 3985 Oppervlakte 79 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Driebanen 43 in Enkhuizen 1601 NN Driebanen 43 in Enkhuizen 1601 NN Driebanen 43 in Enkhuizen 1601 NN

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring