Terug naar de resultaten
Wagenaarstraat 5 in Enkhuizen 1601 LH

Wagenaarstraat 5

1601 LH Enkhuizen
€ 219.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 219.000,-- k.k.

Wat een unieke plek om te wonen op deze mooie locatie aan de rand van de oude Binnenstad. Met het weidse uitzicht over IJsselmeer, Zuiderzeemuseum en Jachthaven is deze netjes onderhouden en karakteristieke hoekwoning voor de liefhebbers van "binnenstadswonen’ absoluut een bezichtiging waard.
In de zomer is het er gezellig door de speeltuin...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 79 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Bieden vanaf € 219.000,-- k.k.

Wat een unieke plek om te wonen op deze mooie locatie aan de rand van de oude Binnenstad. Met het weidse uitzicht over IJsselmeer, Zuiderzeemuseum en Jachthaven is deze netjes onderhouden en karakteristieke hoekwoning voor de liefhebbers van "binnenstadswonen’ absoluut een bezichtiging waard.
In de zomer is het er gezellig door de speeltuin Kindervreugd, in de winter is het hier heerlijk rustig wonen. Alle voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand te bereiken, het prachtige Wilhelminaplantsoen ligt om de hoek en parkeren kan voor de deur.

De indeling:
Entrée/hal, meterkast, toilet met fonteintje, gezellige en lichte woonkamer voorzien van balkenplafond en mooie houten vloerdelen, open trap naar de verdieping, een aangebouwde keuken met ruime inbouwkeuken met apparatuur en gaskookplaat en de deur naar de overdekte tuinkamer/serre met een schuifpui naar de stadstuin.
De aangebouwde berging is ruim en buitenom te bereiken. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en de cv-installatie en ruimte voor fietsen, werkbank/gereedschap etc..

1e verdieping: overloop, voorslaapkamer met dakkapel en prachtig zicht over de Jachthaven en het IJsselmeer. Door de dakopbouw aan de achterzijde zijn er aan de achterzijde ook 2 mooie slaapkamers gemaakt met rolluiken voor de ramen. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad/douche, tweede toilet en wastafel.

2e verdieping: via vlizotrap bereikbare en ruime zolderberging.

Buiten: fijne binnenstadstuin aangelegd met oude boeren geeltjes, gelegen op het westen, poort naar openbare weg.

Weer achter het net gevist? Schakel jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in! Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen!
Overdracht Status Verkocht Prijs € 219.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.772,15 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Bouwperiode 1906-1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in centrum Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 79 m² Perceeloppervlakte 78 m² Inhoud 330 m³ Indeling Overige inpandige ruimte 13 m² Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Toilet, Ligbad, Wastafel Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie en dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2014 Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 18 m² (6.0 m bij 3.0 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en parkeervergunningen Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Enkhuizen Sectie E Perceelnummer 4192 Oppervlakte 78 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring