Terug naar de resultaten
Korenmolenlaan 70 in Bovenkarspel 1611 XH

Korenmolenlaan 70

1611 XH Bovenkarspel
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Mooi en praktisch gelegen ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers en uitzicht op water!

Naast het feit dat de woning in een kindvriendelijke omgeving is gelegen en je hier heerlijk rustig woont, doordat de woning aan de voorzijde aan een voetpad en water is gelegen, ligt de woning ook nabij alle voorzieningen. De supermarkt en warme bakker liggen op loopafstand en op de fiets ben je...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1972 Woonoppervlakte 111 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Mooi en praktisch gelegen ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers en uitzicht op water!

Naast het feit dat de woning in een kindvriendelijke omgeving is gelegen en je hier heerlijk rustig woont, doordat de woning aan de voorzijde aan een voetpad en water is gelegen, ligt de woning ook nabij alle voorzieningen. De supermarkt en warme bakker liggen op loopafstand en op de fiets ben je zo bij overdekt winkelcentrum Streekhof. Ook ligt de woning op korte afstand van het Nassaupark, scholen, het NS-station, recreatiegebied het Streekbos en de gezellige binnenstad van Enkhuizen.

Indeling:
Entree met hal, toiletruimte voorzien van toilet en fontein en de meterkastopstelling. Middels de toegangsdeur kom je vanuit de hal in de woonkamer met open keuken en trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is licht en heeft mooi uitzicht over het voorgelegen water. De achtergelegen keuken beschikt over een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, koelkast, combi magnetron, afzuigkap en natuurstenen aanrechtblad. Hier is tevens voldoende ruimte voor een grote eettafel met uitzicht op de achtertuin.

1e verdieping:
Middels de trap vanuit de woonkamer bereik je de overloop van deze verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers en een badkamer te vinden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, praktisch 2e toilet, wastafel, handdoek radiator en kunststof raam zodat de ruimte goed te ventileren is.

2e verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Op het eerste gedeelte van deze verdieping zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig. Tevens hangt hier de Cv-ketel (2019). De 4e slaapkamer is riant door de aanwezige dakkapel. Aan 1 zijde is een vaste kastenwand geplaatst met schuifdeuren voorzien van voldoende bergruimte.

Buiten:
De achtertuin is op het zonnige westen gelegen en voorzien van keurige bestrating. Ideaal voor zonliefhebbers, want op zomerse dagen kan je hier lang genieten van de zon. Achterin de tuin bevindt zich een berging welke is voorzien van elektra en toegang geeft tot de achtergelegen steeg.

Geïnteresseerd in deze woning?
Bel snel voor een bezichtiging!

We laten je deze leuke woning graag zien!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.477,48 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1972 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg en in woonwijk Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 111 m² Perceeloppervlakte 119 m² Externe bergruimte 10 m² Inhoud 383 m³ Indeling Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Toilet, Wastafel, Inloopdouche Aantal woonlagen 3 woonlagen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Dakraam Energie Energieklasse C Energie einddatum 16-02-2027 Isolatie Dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha Avanta (Gas Combiketel uit 2019, eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 35 m² (7.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Stede Broec Sectie C Perceelnummer 1774 Oppervlakte 119 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Korenmolenlaan 70 in Bovenkarspel 1611 XH Korenmolenlaan 70 in Bovenkarspel 1611 XH Korenmolenlaan 70 in Bovenkarspel 1611 XH Korenmolenlaan 70 in Bovenkarspel 1611 XH Korenmolenlaan 70 in Bovenkarspel 1611 XH Korenmolenlaan 70 in Bovenkarspel 1611 XH Korenmolenlaan 70 in Bovenkarspel 1611 XH

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring