Terug naar de resultaten
Fokkeboom 34 in Almere 1319 BJ

Fokkeboom 34

1319 BJ Almere
Vraagprijs € 600.000,- k.k.
Nieuw

Omschrijving

Altijd al aan het water willen wonen? Dan is deze luxe Watervilla, op één van de mooiste plekjes van Almere, uw kans!

Aan de zuidkant van het schiereiland Fokkeboom, direct aan de Noorderplassen (middels sluis verbonden met het Markermeer) treft u deze WATERVILLA met riante steiger/ligplaats op het zuiden. Vanaf uw terras kunt u zo vertrekken voor een heerlijke boottocht.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2005 Woonoppervlakte 153 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Altijd al aan het water willen wonen? Dan is deze luxe Watervilla, op één van de mooiste plekjes van Almere, uw kans!

Aan de zuidkant van het schiereiland Fokkeboom, direct aan de Noorderplassen (middels sluis verbonden met het Markermeer) treft u deze WATERVILLA met riante steiger/ligplaats op het zuiden. Vanaf uw terras kunt u zo vertrekken voor een heerlijke boottocht.

De Noorderplassen-West is een jonge gewilde woonwijk gelegen aan de Hogering van Almere. De ontsluiting naar de A-6 is hierdoor prima en bent u met 15 minuten in Amsterdam. De bus brengt u, indien nodig, gemakkelijk naar het nabij gelegen stadshart van Almere.

Een fantastische centrale ligging dus van deze perfect onderhouden luxe woning midden in de natuur en aan water gelegen met vele recreatiemogelijkheden voor de deur. Ook ligt om de hoek het IJsselmeer en het bos Pampushout voor een mooie wandeling met de hond of om lekker te sporten.

Indeling:

Begane grond: Vanaf de straat heeft u eerst de oprit met carport voor twee auto's, inclusief laadpaal plus buitenkraan. Als u de voordeur binnenstapt komt u in de ruime lichte hal met trap, moderne meterkast (14 groeps plus ALS) en deur naar de inpandige berging enerzijds en de ruime- moderne- complete woonkeuken aan de tuin/waterzijde. Voorzien van airco, een fraai dik composiet topblad met Siemens vaatwasser, inductiekookplaat, oven, tweede oven/magnetron, losse koel/vries kast plus ijsblokjesmachine. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel waar u met vrienden en/of familie kan genieten van een heerlijke maaltijd. Via de schuifpui stapt u het heerlijke zonneterras/steiger op waar u kunt genieten van de zon, een verkoelende duik nemen in het schone water (zwemtrap aanwezig) of vertrekken met uw eigen boot. (diep ca. 2.10 mtr)

Eerste verdieping: Vanaf de overloop stapt u de riante living in met airco, aan de straatzijde ruimte voor een tweede riante eettafel, een prachtig groot dakterras en aan de tuinzijde zicht op het water.

Tweede verdieping: Via een vaste trap komt u op de ruime overloop, daar heeft u toegang tot 3 volwaardige slaapkamers (waarvan 1 nu ingericht als gym) met airco en een luxe badkamer compleet voorzien van comfortabele vloerverwarming, grote inloopdouche met twee hand- en twee rainshower douchekoppen, mooi vrijstaand ligbad en een prachtig design dubbel wastafelmeubel.

Vanaf deze verdieping wederom een prachtig uitzicht op het water!

Terras: zowel aan de voor als tuin/waterzijde heeft u een heerlijk terras tot uw beschikking om alle zonuurtjes te pakken, startend met een cappuccino en voor de laatste avond zonuurtjes aan het water met een glas wijn in uw hand.

De woning is zeer luxe afgewerkt met strak gestuukte wanden en plafonds, domotica, airco's, voorzien van 20 zonnepanelen, thuisbatterij en mechanische ventilatie in het gehele huis. ( e.e.a. ter overname)

Ook is de woning volledig geïsoleerd en heeft het energielabel A!! Met de wijk bent u tevens eigenaar van het vaarwater en een grote zwemsteiger om de hoek.

Kortom een moderne, zeer comfortabele, luxe afgewerkte en perfect onderhouden, heerlijk ruime en lichte watervilla op een mooie rustige en groene plek aan het water maar toch dichtbij alle faciliteiten van de stad.

Maak snel een afspraak, we laten u deze topwoning graag zien!!

Team De Vesting makelaars.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 600.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.921,57 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Geschakelde woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2005 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk en open ligging Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 153 m² Perceeloppervlakte 140 m² Inhoud 541 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 49 m² Indeling Overige inpandige ruimte 8 m² Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Dubbele wastafel, Vloerverwarming, Inloopdouche, Ligbad Aantal woonlagen 3 woonlagen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, TV kabel, Airconditioning, Schuifpui, Glasvezel kabel, Domotica, Zonnepanelen Energie Energieklasse A Energie einddatum 28-12-2030 Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Stadsverwarming Warmwater Centrale voorziening Buitenruimte Tuin Zonneterras Hoofdtuin Zonneterras Oppervlakte hoofdtuin 45 m² (5.0 m bij 9.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van verwarming en voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeer capaciteit 2 Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Almere Sectie E Perceelnummer 357 Oppervlakte 140 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Fokkeboom 34 in Almere 1319 BJ Fokkeboom 34 in Almere 1319 BJ Fokkeboom 34 in Almere 1319 BJ Fokkeboom 34 in Almere 1319 BJ Fokkeboom 34 in Almere 1319 BJ Fokkeboom 34 in Almere 1319 BJ

Download PDF

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring