De Vesting Makelaars

Molenweg 5
1601 SR Enkhuizen
Tel: 0228-712300
info@devestingmakelaars.nl
De Star 36, 1601 MH Enkhuizen, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 325,- p.m.
De Star 36 in Enkhuizen 1601 MH

Omschrijving

English translation below
Te huur:
 
Kantoorruimte met eventueel opslagruimte op een mooie zichtlocatie op bedrijventerrein Schepenwijk te Enkhuizen. Het te huren gedeelte bestaat uit een entree, hal, en aan linker en rechterzijde van de hal een kantoorruimte, met een oppervlakte van circa 24m2 per kantoorruimte. Er is bijbehorende parkeergelegenheid op het terrein (2 a 3 plaatsen) en parkeermogelijkheid langs de openbare weg. Het geheel is voorzien van een alarminstallatie.
Het bedrijventerrein is gunstig gelegen nabij uitvalswegen naar Lelystad, Hoorn/Amsterdam en Den Helder/Leeuwarden.
Indeling: entree/hal met toegang tot keurige kantoorruimten voorzien van linoleumvloer, praktisch systeem plafond en glasvezelbehang op de wand. Tevens bevindt zich hier de pantryruimte met vaatwasser, CV-opstelling en toilet met fonteintje.
 
Er is de mogelijkheid om in overleg circa 25m2 inpandige opslagruimte bij te huren op de 1e verdieping. Het pand is gebouwd in 2000, voorzien van alarminstallatie en goed geïsoleerd.
Te huur:

Kantoorruimte met opslagmogelijkheid op een mooie zichtlokatie op bedrijventerrein Schepenwijk te Enkhuizen. Het te huren gedeelte bestaat uit een eigen entree, hal, 1 kantoorruimte, met een oppervlakte van circa 24m2, pantry en toiletruimte. Er is bijbehorende parkeergelegenheid op het terrein (2 a 3 plaatsen) en parkeermogelijkheid langs de openbare weg.

Het bedrijventerrein is gunstig gelegen nabij uitvalswegen naar Lelystad, Hoorn/Amsterdam en Den Helder/Leeuwarden.

Indeling: entree/hal met toegang tot 2 keurige kantoorruimten voorzien van linoleumvloer, praktisch systeem plafond en glasvezelbehang op de wand. Tevens bevindt zich hier de pantryruimte met vaatwasser, CV-opstelling en toilet met fonteintje.

Er is de mogelijkheid om in overleg circa 50m2 opslagruimte bij te huren op de 1e verdieping. Huurprijs zal dan € 750 pm zijn. Het pand is gebouwd in 2000, voorzien van alarminstallatie en goed geïsoleerd.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 325,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 299 m² Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 48 m² Energie Energieklasse B Energie einddatum 10-07-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 48 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Locatie Bedrijventerrein Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m