Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
De Star 36 in Enkhuizen 1601 MH

De Star 36

1601 MH Enkhuizen
Huurprijs € 650,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur:
 
Kantoorruimte met eventueel opslagruimte op een mooie zichtlocatie op bedrijventerrein Schepenwijk te Enkhuizen. Het te huren gedeelte bestaat uit een entree, hal, en aan linker en rechterzijde van de hal een kantoorruimte, met een oppervlakte van circa 24m2 per kantoorruimte. Er is bijbehorende parkeergelegenheid op het terrein (2 a 3 plaatsen) en
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 48 m² In units vanaf 48 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

English translation below
Te huur:
 
Kantoorruimte met eventueel opslagruimte op een mooie zichtlocatie op bedrijventerrein Schepenwijk te Enkhuizen. Het te huren gedeelte bestaat uit een entree, hal, en aan linker en rechterzijde van de hal een kantoorruimte, met een oppervlakte van circa 24m2 per kantoorruimte. Er is bijbehorende parkeergelegenheid op het terrein (2 a 3 plaatsen) en parkeermogelijkheid langs de openbare weg. Het geheel is voorzien van een alarminstallatie.
Het bedrijventerrein is gunstig gelegen nabij uitvalswegen naar Lelystad, Hoorn/Amsterdam en Den Helder/Leeuwarden.
Indeling: entree/hal met toegang tot keurige kantoorruimten voorzien van linoleumvloer, praktisch systeem plafond en glasvezelbehang op de wand. Tevens bevindt zich hier de pantryruimte met vaatwasser, CV-opstelling en toilet met fonteintje.
 
Er is de mogelijkheid om in overleg circa 25m2 inpandige opslagruimte bij te huren op de 1e verdieping. Het pand is gebouwd in 2000, voorzien van alarminstallatie en goed geïsoleerd.
Te huur:

Kantoorruimte met opslagmogelijkheid op een mooie zichtlokatie op bedrijventerrein Schepenwijk te Enkhuizen. Het te huren gedeelte bestaat uit een eigen entree, hal, 1 kantoorruimte, met een oppervlakte van circa 24m2, pantry en toiletruimte. Er is bijbehorende parkeergelegenheid op het terrein (2 a 3 plaatsen) en parkeermogelijkheid langs de openbare weg.

Het bedrijventerrein is gunstig gelegen nabij uitvalswegen naar Lelystad, Hoorn/Amsterdam en Den Helder/Leeuwarden.

Indeling: entree/hal met toegang tot 2 keurige kantoorruimten voorzien van linoleumvloer, praktisch systeem plafond en glasvezelbehang op de wand. Tevens bevindt zich hier de pantryruimte met vaatwasser, CV-opstelling en toilet met fonteintje.

Er is de mogelijkheid om in overleg circa 50m2 opslagruimte bij te huren op de 1e verdieping. Huurprijs zal dan € 750 pm zijn. Het pand is gebouwd in 2000, voorzien van alarminstallatie en goed geïsoleerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 48 m² Perceeloppervlakte 299 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 48 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
48 m²
In units vanaf
48 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Verzamelgebouw
Pantry/keuken

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Cms index 200
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring